Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

VII Concurs Instagram Roser de Maig 2023

VII Concurs Instagram Roser de Maig 2023

5 de maig de 2023 a les 10:48

L’AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet), proposa a la ciutadania un concurs d'Instagram amb els actes de la Festa Major del Roser de Maig com a temàtica.

Les persones interessades en participar podran publicar un màxim de 10 fotografies de mida i format lliure al seu perfil d’Instagram mencionant a l’entitat organitzadora @afocer i etiquetant les fotos amb el hashtag #roser23_AFOCER. Les fotografies que participin al concurs hauran de ser de la Festa Major del Roser de Maig d’aquest any i s’hauran de publicar individualment, si es pugen agrupades només participarà la primera fotografia de la sèrie. Les fotografies s'han de publicar a Instagram abans de les 24 h del dia 14 de maig i no s'acceptaran fotografies etiquetades fora d’aquesta data.

És imprescindible que el perfil de les persones que participin sigui públic, com a mínim, des del dia que es publica la foto fins al dia després del veredicte. Aquest es farà el dia 24 de maig de 2023, a les 18:30 h, al local social d’AFOCER. La comunicació del guanyador/a es farà a la xarxa Instagram i/o a la pàgina web d’AFOCER i l’acte del lliurament del premi serà el 2 de juny. El premi serà un cap de setmana per a 2 persones (valorat en 100 €).

Més informació a la web de l'AFOCER.