Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

VOX continuarà treballant per la supressió de la ZBE Óscar Conde, portaveu Grup Municipal VOX

VOX continuarà treballant per la supressió de la ZBE

9 de juliol de 2024 a les 11:14

VOX Cerdanyola considera que la implantació de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) només suposarà més despesa per a la ciutadania sense que serveixi per millorar la qualitat de l’aire.

Audios

09-07-2024 Entrevista Óscar Conde (VOX)

El portaveu del Grup Municipal de VOX, Óscar Conde, diu que “la ZBE comportarà més despesa a la ciutadania per comprar vehicles nous no contaminants” i tampoc veu clars els suposats beneficis per a la salut, “perquè les limitacions horàries són incongruents i les mesures imposades limiten la llibertat de circulació i són merament recaptatòries”.

El Ple va aprovar iniciar tràmits per a disposar d’una nova escola bressol municipal, el que és una bona notícia per a VOX, tot i tenir la sensació que “les coses s’han fet amb presses i no està assegurat que pugui obrir portes per al proper curs”.

VOX va votar contra el Pla Local LGTBI perquè, tal com explica Conde, “pensem que s’ha de respectar al col·lectiu però no se’l pot imposar a les escoles i a més és un col·lectiu que no ajuda a les dones, perquè els homes que es senten dones poden abusar de la discriminació positiva laboral o imposar-se en el món de l’esport”.

En el capítol de mocions, VOX va recolzar-ne tres presentades per ERC per preparar el municipi davant el risc d’incendis forestals; per a la implantació del servei municipal de gestió integral de colònies felines i per a la retirada de materials d’amiant a la ciutat, “per considerar-les tres bones propostes per a la ciutat”.

En canvi, van votar contra una proposta de la Plataforma per la Llengua per vetllar pel compliment del Reglament per a l’ús de la llengua catalana a l’Ajuntament per considerar que “intentar imposar l’ús del català és contraproduent per al propi català”.