Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • VOX dubta del desenvolupament de l’Agenda Urbana i demana rehabilitar espais deg...
VOX dubta del desenvolupament de l’Agenda Urbana i demana rehabilitar espais degradats del municipi Óscar Conde, portaveu Grup Municipal VOX

VOX dubta del desenvolupament de l’Agenda Urbana i demana rehabilitar espais degradats del municipi

8 de maig de 2024 a les 12:34

VOX dubta que el govern acabi desenvolupant l’Agenda Urbana Local i demana que s’afrontin prioritats com la degradació d’espais com el Parc Nou o les condicions laborals de la plantilla de la Policia Local.

Audios

08-05-2024 Entrevista Óscar Conde (VOX)

El portaveu del Grup Municipal de VOX, Óscar Conde, diu que “el govern no ha explicat en cap moment si posarà en marxa o no l’Agenda Urbana Local aprovada al Ple, ni quins recursos aplicaran per desenvolupar-la, per la qual cosa temem que es quedarà a un calaix sense més recorregut”.

Des de VOX donen tota la raó als pares i mares de l’escola Escaladei en les queixes sobre el deteriorament i manca de seguretat al Parc Nou, “un espai molt degradat que convida als actes incívics i el consum d’estupefaents, fent-se necessària una intervenció urbanística i més mà dura”.

Óscar Conde convida al govern a asseure’s amb els representants de la Policia Local per millorar les seves condicions laborals, ja que “es tracta d’un col·lectiu amb sous més baixos que als municipis de l’entorn i amb una evident manca de personal i mitjans”.

Sobre la incorporació de 7 milions d’euros provinents del romanent de tresoreria destinats a despesa corrent i inversions, Conde ho veu bé, però lamenta que “no s’hagi tingut més en compte a la resta de grups del consistori per determinar algunes prioritats”.