Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • VOX espera que es desencallin definitivament els problemes de gestió que arrosse...
VOX espera que es desencallin definitivament els problemes de gestió que arrossega el Bosc Tancat Óscar Conde, portaveu Grup Municipal VOX

VOX espera que es desencallin definitivament els problemes de gestió que arrossega el Bosc Tancat

12 de març de 2024 a les 13:15

VOX espera que la nova concessió per a la gestió de la ZEM Bosc Tancat serveixi per tancar definitivament una llarga trajectòria de problemes que desconeixen i que, creuen, només genera picabaralles entre els grups municipals.

El portaveu del Grup Municipal de VOX, Óscar Conde, reconeix que no ha seguit la trajectòria de les successives concessions de la ZEM Bosc Tancat i que davant els dubtes que planteja el darrer expedient “hem preferit optar per l’abstenció esperant que el tema no s’encalli més”.

Sobre la personació de l’Ajuntament en el recurs interposat per diverses entitats del sector immobiliari i la propietat urbana contra la declaració com a zona de mercat residencial tensionat de Cerdanyola, Conde opina que “l’única via per solucionar el problema de l’habitatge és proporcionar habitatge des de l’administració”.

Sobre les mocions aprovades, Óscar Conde es mostra molt partidari de convertir les piscines públiques de Cerdanyola en refugis climàtics, però reclama també que “aquest tipus de mesures s’acompanyin de recursos per combatre la pobresa energètica”. Per altra banda, Conde lamenta que no s’aprovés la moció instant a declarar la Setmana Santa de Cerdanyola del Vallès Bé d'Interès Local, ja que “ho consideràvem beneficiós per a la restauració i hostaleria local”.