Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • VOX no veu que la implantació de la ZBE sigui una normativa beneficiosa per a la...
VOX no veu que la implantació de la ZBE sigui una normativa beneficiosa per a la ciutadania Óscar Conde, portaveu Grup Municipal VOX

VOX no veu que la implantació de la ZBE sigui una normativa beneficiosa per a la ciutadania

6 de febrer de 2024 a les 10:32

VOX no veu que la implantació de la ZBE sigui una normativa beneficiosa per a la ciutadania perquè es restringeix la circulació de determinats vehicles sense mesures compensatòries.

Audios

06-02-2024 Entrevista Óscar Conde (VOX)

El portaveu del Grup Municipal de VOX, Óscar Conde, explica que a algunes ciutats europees la ZBE s’ha acompanyat d’altres mesures com el transport públic gratuït o ajuts per canviar de vehicle, mentre que aquí no es té en compte a les famílies amb dificultats econòmiques.

Conde afegeix que si la ZBE pretén millorar la qualitat de l’aire, les mesures contemplades fan riure, perquè només limita la circulació de 7 a 20 hores i deixa fora de les restriccions els cap de setmana i els vehicles de transport públic i serveis municipals.

 

VOX es va abstenir en la moció de suport a la plantilla de la Residència Joan XXIII, en vaga des de fa vuit mesos. VOX no es mostra d’acord amb el primer punt de la moció que manifesta suport a la vaga de les treballadores de la residència pública Joan XXIII en el seu objectiu de millorar les seves condicions laborals i de vida dels residents per considerar que el consistori no és qui per secundar una vaga.

 

Sobre la moció, finalment retirada, demanant una auditoria sobre l’estat de l’enllumenat públic per a la seva millora, VOX es mostra a favor sempre que l’auditoria es faci amb tècnics municipals i no amb una empresa externa.

 

Quant a la campanya contra els comportaments incívics que ha posat en marxa el govern, VOX es mostra d’acord en sancionar els actes reincidents que malmeten l’espai públic.