Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Vuit medalles per ASPADI en el Campionat de Catalunya de tenis taula
Vuit medalles per ASPADI en el Campionat de Catalunya de tenis taula Medallistes d'ASPADIS. (Foto ASPADIS)

Vuit medalles per ASPADI en el Campionat de Catalunya de tenis taula

20 de desembre de 2022 a les 10:57

Els esportistes d'ASPADI tornen del Campionat de Catalunya, de tenis taula, amb vuit medalles, cinc d'or, dues de plata i una de bronze. La competició es va disputar el diumenge 18 de desembre de 2022.

A la capital catalana de l'oli, Les Borges Blanques (Lleida) es va disputar la trenta setena edició del Campionat de Catalunya de tenis taula i els esportistes d'Aspadi van tornar amb vuit medalles. El passat diumenge 18 de desembre es va disputar una nova edició del Campionat de Catalunya per a persones amb diversitat funcional i l'Associació de Pares i Mares de discapacitats va participar amb els seus esportistes i van recollir una molt bona collita de medalles. En total van ser vuit les medalles que van tornar penjades del coll dels esportistes d'Aspadis.

Les medalles d'or van ser per a Santiago Alonso Sebastián, Gemma Tiana Vera, Yurena Giménez Porcar, Àlex Muñoz Roja i Isabel Bertolín Cerrato. Les dues medalles de plata les van assolir Francisco Muñoz Murillo i Andreu Segura Portet i la medalla de bronze va ser per Andrés Solis Solis.

 

 

 

 

Galeria d'imatges