Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Xavier Olivé ha estat reelegit president de PIMEComerç Vallès Occidental
Xavier Olivé ha estat reelegit president de PIMEComerç Vallès Occidental

Xavier Olivé ha estat reelegit president de PIMEComerç Vallès Occidental

10 d'agost de 2021 a les 8:23

El cerdanyolenc Xavier Olivé ha estat reelegit president del consell territorial de PIMEComerç Vallès Occidental per continuar al capdavant de les tasques de la sectorial al territori.

El cerdanyolenc Xavier Olivé, president de Cerdanyola Comerç i Serveis, ha rebut la confiança del president de PIMEComerç, Àlex Goñi, per formar part de l’equip que ha d’integrar la nova directiva de la sectorial i potenciar així el comerç del Vallès Occidental amb l’objectiu de constituir la Comissió Permanent. PIMEComerç es proposa seguir treballant en aquells objectius que ha d’assolir el petit empresari de comerç català: la sostenibilitat, la formació i la digitalització del comerç. 

Xavier Olivé s’ha manifestat disposat a seguir treballant i impulsant l’activitat comercial en les trames urbanes d’un territori tan complex i competitiu com és el Vallès Occidental. Olivé ha agraït a les associacions de comerciants que formen part del Consell de Comerç del territori les seves aportacions al Consell per enriquir el debat sobre el comerç de proximitat.