Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Xènia López, vuitena als 5 quilòmetres de natació de l'Europeu de Postdam
Xènia López, vuitena als 5 quilòmetres de natació de l'Europeu de Postdam

Xènia López, vuitena als 5 quilòmetres de natació de l'Europeu de Postdam

29 de juliol de 2002 a les 0:00

La cerdanyolenca Xènia López va quedar vuitena dissabte a la prova dels 5 quilòmetres del Campionat d’Europa de Natació que es celebra a Alemanya amb un temps d’1: 01: 32 a 1’07’’ de la guanyadora, la italiana Viola Valli. Pel que fa a la prova dels 10 quilòmetres, López va abandonar a la competició celebrada ahir a Postdam.
De moment el principal èxit de la natació espanyola al Campionat Europeu d’Alemanya és el resultat de la natació sincronitzada amb dues medalles d’argent –equips i parelles (Gemma Mengual i Paola Tirados)- i una de bronze –la mateixa Mengual.
Pel que fa a la llarga distància, a més dels resultats de Xènia López, destaca la tercera plaça del sabadellenc David Meca en uns infernals 25 quilòmetres que va acabar amb hipotèrmia i la seva sisena plaça als 5 quilòmetres.
Les proves de natació en piscina s’inicien avui a Berlín amb la principal atracció del debut de Nina Jivanevskaia pel que fa a l’equip estatal i la incògnita sobre si el “Tsar” Popov aconseguirà la seva desena medalla d’or, el que seria un rècord ja que actualment empata a 9 amb la hongaresa Egerszegi.